BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

H

Harmen

Gast
Pitgenoten, 

Na al wat vaker op het forum rond gestruind te hebben, nu toch maar aangemeld. Moet namelijk even mij ei kwijt in een ander topic over de rotisserie voor de 47 cm. 😉

Heb nu een jaar of 3 een Weber One Touch Premium 47 cm en ben behoorlijk verslaafd geraakt aan deze bbq. Low & slow vind ik het leukste, kip het lekkerste. Maar spareribs, brisket, porchetta, gerookte zalm, lamsbout of een grote pan chili kan ook natuurlijk! 😆

Favo BBQ boek is met stip Planet BBQ van Steven Raichlen. Heerlijk divers!

Dit was het voor nu. Benieuwd naar alle tips & trucs die wij elkaar gaan leren! 👍
 
Welkom bij de club!
 
Welkom!
 
Welkom hier!
 
hoi Harmen,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Harmen
 
Hartelijk dank allen!

Was nog vergeten te vermelden dat ik sinds kort Flamy kokosbriketten gebruik. Belangrijk detail. 😉
 
Harmen, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan