BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

J

Jan Both

Gast
Goedendag,

Bij deze zal ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Jan Both, ben zelfstandig ondernemer ook wel zzp'r genoemd.
Ben werkzaam in de montage van alles wat maar met staal te maken heeft.
Ik ben mij aan het inlezen wat er zoal tekoop is op het gebied van bbq's

Nu heb ik mijn oog laten vallen op een Oklahoma Joe 13 inch 4mm maar zou eerst graag eventuele voor en tegens af Willen wegen.
Ook is het mij nog niet duidelijk wat of het voordeel of nadeel is van de verticale rooktoren die op de bbq zit.
Zou graag jullie mening hierover horen.

Btw, erg leuk forum met heel veel info.
Voorlopig genoeg te lezen.

 
hoi Jan,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom hier Jan!

Bedenk bij de aanschaf van een Oklahoma dat het geen BBQ is die je even aansteekt voor gerookt kippendijtje..... Het controleren van de temperatuur vergt enige oefening en het brandstofverbruik tov een  kogel Q of een UDS/WSM is hoog.
Voordeel? Hij staat stoer in je tuin, en je hebt wat ruimte op je rooster. De verticale rookgordijn wordt gebruikt voor het (hangend) roken van vis en het warmhouden van vlees ivm de lagere temperatuur tov het rooster
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan