BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

R

Richard1965

Gast
Hallo allemaal,

Ik ben Richard, 50 jaar uit Sassenheim. Ik ben in het bezit van en Big Green Egg Large waar ik eigenlijk van alles op maak. De laatste jaren ben ik mezelf meer gaan richten op de gerechten die low and slow bereid moeten worden. Ik kan daar enorm van genieten (mijn gezin ook, maar dan met name vanaf het moment dat er gegeten kan worden  ;)).

Spareribs komen met rgelmaat voorbij, in allerlei varianten. Ik speur graag naar allerlei kampioensrecepten uit de VS om daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Verder bezoek ik zo af en toe een BBQ wedstrijd om te proeven en te leren. Het lijkt mij helemaal geweldig om ooit aan zoiets mee te doen. Niet voor de winst maar des te meer voor de sfeer.

Ik zal af en toe een fotootje plaatsen als er een stuk vlees aan het garen is.

Groet,
Richard
 
Welkom!
 
Welkom naamgenoot!
 
Richard, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan