BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

R

roberto

Gast
Hoi .
Ik wilde me even voorstellen .
Mijn naam is Robert
Na een jaar heerlijk te hebben gebarbecued op de weber g.b.s one touch .
Heb ik toch besloten om hem in te ruilen voor een B>G>E .
1 Van mijn hobby"s is toch wel lekker koken en uiteraard barbecue?n .
Afgelopen weekend wat hout gehaald en een mooie tafel gemaakt om mijn groene ei in te bouwen
Tekeningen opgevraagd en het resultaat is prachtig.
Alleen nog een gat erin zagen en dan aan de slag .
Ik heb nog een conveggtor besteld en een pizza steen.
Nu nog een lekker stuk vlees regelen ,maar dat zal niet moeilijk zijn ,want ik ben slager van beroep .
Ik werk bij een vleesbedrijf , die levert aan een tal van top restaurants en instellingen .
De keuze is heel erg groot ,dus dat wordt voor mij niet zo moeilijk als ik het zelf kan uitzoeken allemaal .
Of het nu vlees is uit holland,spanje ,italie,uraguay,argentinie,new zeeland ,ierland
Graag hoor ik van jullie leuke tips .
IK kijk er naar uit
gr
 
Welkom bij de club
 
hoi Robert,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom en ik zie dat je de link gevonden hebt!

 
Welkom hier Robert, veel plezier en inspiratie hier!
 
Vergeet  niet een steen te leggen onder de bge als je die in de tafel zet.
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan