C
chouffe8
Gast
Hallo allemaal,
Lekker keutelen met BBQ of rookkast, mooi speciaalbiertje erbij...veel mooier kan het volgens mij niet.
Al kan het keutelen ook enorm frustrerend zijn als het niet lukt met de temperatuur bijvoorbeeld. Is het dan niet geweldig om een plek te hebben waar gelijk gestemden je met raad bij kunnen staan? Die plek is dit forum heb ik zo het idee...
Ik heb twee Webers 47 en sinds kort een rookkast. Waarom twee Webers? Ik kreeg er een van iemand die is overgestapt op gas. Daar heb ik uiteraard geen waarde oordeel over, maar zelf heb ik liever kolen
Slow&low vind ik het leukst om te doen. Ik heb toch altijd het idee dat het tijd en liefde is dat je proeft. Maar ik sta nog helemaal aan het begin van mijn BBQ cariere, dus ik proef ook altijd nog wat ruimte voor verbetering.
Tot zover het voorstellen. Mocht je nog meer willen weten aarzel dan niet...
Hartelijke groet,
Ren?
Lekker keutelen met BBQ of rookkast, mooi speciaalbiertje erbij...veel mooier kan het volgens mij niet.
Al kan het keutelen ook enorm frustrerend zijn als het niet lukt met de temperatuur bijvoorbeeld. Is het dan niet geweldig om een plek te hebben waar gelijk gestemden je met raad bij kunnen staan? Die plek is dit forum heb ik zo het idee...
Ik heb twee Webers 47 en sinds kort een rookkast. Waarom twee Webers? Ik kreeg er een van iemand die is overgestapt op gas. Daar heb ik uiteraard geen waarde oordeel over, maar zelf heb ik liever kolen

Slow&low vind ik het leukst om te doen. Ik heb toch altijd het idee dat het tijd en liefde is dat je proeft. Maar ik sta nog helemaal aan het begin van mijn BBQ cariere, dus ik proef ook altijd nog wat ruimte voor verbetering.
Tot zover het voorstellen. Mocht je nog meer willen weten aarzel dan niet...
Hartelijke groet,
Ren?