J
Jossiebossie
Gast
Hallo Allen,
Ik ben Jos uit Groningen en nieuw hier.
Sinds dit jaar heb ik een Weber kettle 57 Premium waar ik inmiddels al aardig wat op gebakken heb.
Het maken van ribs heb ik goed onder de knie nu, dus ook het lang in stand houden van de temperatuur. Ik heb al aardig wat gelezen op dit forum en dacht dat het nu wel eens tijd werd om me aan te melden.
Zondag staat er een Brisket klaar, ben razend benieuwd hoe deze gaat smaken.
We spreken elkaar!
Ik ben Jos uit Groningen en nieuw hier.
Sinds dit jaar heb ik een Weber kettle 57 Premium waar ik inmiddels al aardig wat op gebakken heb.
Het maken van ribs heb ik goed onder de knie nu, dus ook het lang in stand houden van de temperatuur. Ik heb al aardig wat gelezen op dit forum en dacht dat het nu wel eens tijd werd om me aan te melden.
Zondag staat er een Brisket klaar, ben razend benieuwd hoe deze gaat smaken.
We spreken elkaar!