- Berichten
- 62
Hallo allen,
toch maar even een korte introductie. Zo'n 5 jaar nu aan het bbq'n. Begonnen met een Weber Original Kettle 47cm, een rookoven gekocht 2 jaar geleden (Barbecook Oskar M) en sinds dit weekend trotse eigenaar van een Weber Master Touch SE 5775.
Gemiddeld staat de BBQ wel 2x per week aan, van simpele kippenvleugeltjes tot brisket, van kipsaté tot PP, van Bavette tot Cote de Boeuf.
Verder combineert de hobby goed met mijn andere passie, zelf bierbrouwen. Er zullen vast meer mensen op het forum rondzwerven die deze 2 hobby's hebben, gok ik.
Veel tips en recepten al bekeken op dit forum, waarvoor dank!
Groeten vanuit Twente,
Teun
toch maar even een korte introductie. Zo'n 5 jaar nu aan het bbq'n. Begonnen met een Weber Original Kettle 47cm, een rookoven gekocht 2 jaar geleden (Barbecook Oskar M) en sinds dit weekend trotse eigenaar van een Weber Master Touch SE 5775.
Gemiddeld staat de BBQ wel 2x per week aan, van simpele kippenvleugeltjes tot brisket, van kipsaté tot PP, van Bavette tot Cote de Boeuf.
Verder combineert de hobby goed met mijn andere passie, zelf bierbrouwen. Er zullen vast meer mensen op het forum rondzwerven die deze 2 hobby's hebben, gok ik.
Veel tips en recepten al bekeken op dit forum, waarvoor dank!
Groeten vanuit Twente,
Teun