Hallo allemaal,
mijn naam is Arjen en ben woonachtig in Leiden. Ik ben via een collega besmet geraakt met het BBQ virus. Ik heb inmiddels wat ervaring opgedaan met een Boretti Vittoria bbq.
Hiermee heb ik kunnen proeven aan het direct en indirect grillen van diverse soorten vlees. Helaas houdt deze bbq z’n temperatuur niet lang genoeg vast voor echt low and slow, dus werd het tijd voor iets anders:
Een Masterbuilt kamado.
Ik zal m’n bevindingen wel posten in het juiste topic hiervoor.
mijn naam is Arjen en ben woonachtig in Leiden. Ik ben via een collega besmet geraakt met het BBQ virus. Ik heb inmiddels wat ervaring opgedaan met een Boretti Vittoria bbq.
Hiermee heb ik kunnen proeven aan het direct en indirect grillen van diverse soorten vlees. Helaas houdt deze bbq z’n temperatuur niet lang genoeg vast voor echt low and slow, dus werd het tijd voor iets anders:
Een Masterbuilt kamado.
Ik zal m’n bevindingen wel posten in het juiste topic hiervoor.
Laatst bewerkt: