BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen, Starry.

Starry

Tondelzoeker
Berichten
19
Hallo allemaal,

mijn naam is Arjen en ben woonachtig in Leiden. Ik ben via een collega besmet geraakt met het BBQ virus. Ik heb inmiddels wat ervaring opgedaan met een Boretti Vittoria bbq.
C39A1241-B410-4041-AF6E-155C5E3BF226.jpeg

Hiermee heb ik kunnen proeven aan het direct en indirect grillen van diverse soorten vlees. Helaas houdt deze bbq z’n temperatuur niet lang genoeg vast voor echt low and slow, dus werd het tijd voor iets anders:
A690535C-1BC6-4201-98ED-636C536FE792.jpeg


Een Masterbuilt kamado.
Ik zal m’n bevindingen wel posten in het juiste topic hiervoor.
 
Laatst bewerkt:
Welkom bij het genootschap

Veel plezier met je Master erbij
 
Arjen, welkom op het Genootschap. Veel plezier met je kamado.
 
Welkom Arjen!
 
Daar kan je beter mee besmet raken dan met corona , ga je geen spijt van krijgen.
Succes
 
Laatst bewerkt:
Onlangs de Q ontmaagd.
Om m te leren kennen maar begonnen met een niet al te moeilijk stukje vlees: Beenham volgens het Noskos recept, eenvoudig, maar super lekker. Ik was zeker onder de indruk hoe makkelijk de MB zich laat bedienen en de temperatuur constant houdt. Indrukwekkend hoor. Ook was ik aangenaam verrast hoe snel de temperatuur omhoog loopt als je de schuiven open zet. Binnen twee minuten van 130 naar 350 graden. bizar!!
b0ddeb55ad8ddb85cd819d592e3bd281.jpg

5c9dc594f37d0424e66735590cdd96b9.jpg

3cf076f6c9fe33ef109367bc32224125.jpg

a3ed005412fba876c91c0acdb521aa1c.jpg

11594bbc674529f108b423256d0dee63.jpg

5a70390881f0224576b6947b4885afbf.jpg
 
Ha Starry, veel plezier en inspiratie hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan