Beef en Steak

Even voorstellen Kale Bassie

Kale Bassie

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo Genootschapsleden,

Nadat ik met nieuwjaar 2017/2018 een groot vat heb gebruikt voor een vreugdevuur en mij daarna afvroeg wat ik met het vat kon doen ben ik aangestoken met het UDS virus. Na een beetje zoeken op internet kwam ik terecht op het BBQ genootschap en is het snel gegaan en ben ik al flink aan het klussen.
Een lekker eigenwijs project omdat ik een "drie in ??n wil..... Terraskachel (dus deur), smoker en daarnaast BBQ.

Binnenkort zal ik mijn UDS project delen op het daarvoor bestemde plekje op dit forum maar nu eerst maar eens voorstellen.

Ik ben Bas van Riet en woon in Maarssenbroek (Utrecht)
Mijn leeftijd is 40 jaar, ik ben getrouwd en vader van een zoon van 9 jaar en een dochter van 12 jaar.
Mijn beroep is commercieel trainer (zzp) en daarnaast ben ik eigenaar van een matchingbedrijf voor allerlei zzp trainers. www.dutchtrainingprofessionals.nl

Koken is mijn passie en daarnaast ben ik fervent supporter van de lokale FCU.
Itali? is mijn favoriete vakantieland (en keuken) en specifiek Sardini? waar ik/we heel vaak ben/zijn geweest. Noord , zuid, oost en west......

Fikkie stoken doe ik al vanaf dat ik een jochie was en ook vuurwerk vind ik heerlijk om af te steken.

Sinds vorig jaar rij ik motor en doe dat zo vaak als ik maar kan. Het hele jaar door en alleen niet als het te glad is of er pekel op de weg ligt.

Nou ja, dat was het denk ik wel.

Mochten jullie meer willen weten:
zakelijk: https://www.linkedin.com/in/basvanriet/
feestboek: https://www.facebook.com/sjvanriet

Cheers
 
Welkom bij de club
 
Welkom!
 
Welkom hier goede hobby's bbq en motorrijden  :)
 
Welkom Bas

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Mooie intro Bas, welkom op deze hangplek voor barbecue addicts.
 
Terug
Bovenaan Onderaan