Hallo,
Ik ben Guus, 58 jaar en kom uit Vaassen.
BBQen doe ik al meer dan 30 jaar. Mijn 57 cm weber heb ik ongeveer tien jaar.
De laatste jaren is her cremeren van vlees veranderd in genieten van slow cooking. In september samen met negen andere mannen een workshop van Dikkie Besselink gehad, sindsdien helemaal verslaafd.
Vorig weekend mini PP gemaakt en komende zaterdag een procureur van 2,5 kg.
Ik hoop hier veel tips en nieuwe inzichten te krijgen en waar mogelijk anderen te helpen.
Ik ben Guus, 58 jaar en kom uit Vaassen.
BBQen doe ik al meer dan 30 jaar. Mijn 57 cm weber heb ik ongeveer tien jaar.
De laatste jaren is her cremeren van vlees veranderd in genieten van slow cooking. In september samen met negen andere mannen een workshop van Dikkie Besselink gehad, sindsdien helemaal verslaafd.
Vorig weekend mini PP gemaakt en komende zaterdag een procureur van 2,5 kg.
Ik hoop hier veel tips en nieuwe inzichten te krijgen en waar mogelijk anderen te helpen.