M
MarcoA
Gast
Hallo allemaal,
Via deze post wil ik me even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Marco, 50 jaar, getrouwd en vader van twee puberende kinderen en woonachtig in de regio Alkmaar.
Begonnen met een gas bbq en daar 10 jaar lang "gewone" gerechten mee gemaakt.
Een paar jaar geleden, ook als uitlaatklep na het werk, een Weber 57 cm houtskool bbq aangeschaft en daar vermaak ik me uitstekend mee maar ik wil verder.
Vind een pulled pork, zeeuws spek of beercan chicken leuk om te doen maar ik wil mijn repertoire uitbreiden zeg maar
Heb vorige maand daarom een Niclan 21" gekocht via een zaak in Haarlem en ga daar op 8 december ook een cursus volgen. (kamado basic)
Wil ook eens ervaren en zien hoe andere mensen alles doen en wat ze ervoor gebruiken. Van houtskool en briketten tot temperatuurmeters zeg maar.
Voor mij begint BBQ een soort van passie/hobby te worden waar ik, volgens mijn vrouw, enorm vrolijk en zen van wordt :-?
Vanwege de tijdsinvestering heb ik het altijd een beetje adfgehouden maar ik heb dus nu besloten om er vol voor te gaan.
Groet,
Marco
Via deze post wil ik me even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Marco, 50 jaar, getrouwd en vader van twee puberende kinderen en woonachtig in de regio Alkmaar.
Begonnen met een gas bbq en daar 10 jaar lang "gewone" gerechten mee gemaakt.
Een paar jaar geleden, ook als uitlaatklep na het werk, een Weber 57 cm houtskool bbq aangeschaft en daar vermaak ik me uitstekend mee maar ik wil verder.
Vind een pulled pork, zeeuws spek of beercan chicken leuk om te doen maar ik wil mijn repertoire uitbreiden zeg maar

Heb vorige maand daarom een Niclan 21" gekocht via een zaak in Haarlem en ga daar op 8 december ook een cursus volgen. (kamado basic)
Wil ook eens ervaren en zien hoe andere mensen alles doen en wat ze ervoor gebruiken. Van houtskool en briketten tot temperatuurmeters zeg maar.
Voor mij begint BBQ een soort van passie/hobby te worden waar ik, volgens mijn vrouw, enorm vrolijk en zen van wordt :-?
Vanwege de tijdsinvestering heb ik het altijd een beetje adfgehouden maar ik heb dus nu besloten om er vol voor te gaan.
Groet,
Marco