Goedemiddag, laat ik mij even voorstellen;
Ik ben Erik en, waar deze categorie voor bedoeld is, ik ben nieuw hier op het forum.
Altijd al wel wat met bbq-en bezig geweest waarbij momenteel nog op een "Weber-alike" die ik ooit voor een paar tientjes bij de AH gekocht heb.
Kan genieten van zelf saté maken of een ander stuk vlees marineren.
Echter, sinds ik bij een vriend op een Patton Kamado de door hem bereidde spareribs heb geproefd is het in een dergelijke wereld thuis worden wel heel erg gaan kriebelen. Helemaal omdat wij over een aantal jaar in het buitenland een gastenverblijf hopen te starten en daar dan ook zo nu en dan wat eten bij willen verzorgen. Dat een Kamado dan ook als pizzaoven gebruikt kan worden is helemaal ideaal.
Ik hoop binnenkort onze eigen Kamado aan te schaffen. De twijfel over 2 zal ik in een apart topic plaatsen (Kamado Joe classic 1 of de Grizzly Grill elite large die nu bij de met korting verkocht wordt).
Ik ben Erik en, waar deze categorie voor bedoeld is, ik ben nieuw hier op het forum.
Altijd al wel wat met bbq-en bezig geweest waarbij momenteel nog op een "Weber-alike" die ik ooit voor een paar tientjes bij de AH gekocht heb.
Kan genieten van zelf saté maken of een ander stuk vlees marineren.
Echter, sinds ik bij een vriend op een Patton Kamado de door hem bereidde spareribs heb geproefd is het in een dergelijke wereld thuis worden wel heel erg gaan kriebelen. Helemaal omdat wij over een aantal jaar in het buitenland een gastenverblijf hopen te starten en daar dan ook zo nu en dan wat eten bij willen verzorgen. Dat een Kamado dan ook als pizzaoven gebruikt kan worden is helemaal ideaal.
Ik hoop binnenkort onze eigen Kamado aan te schaffen. De twijfel over 2 zal ik in een apart topic plaatsen (Kamado Joe classic 1 of de Grizzly Grill elite large die nu bij de met korting verkocht wordt).