Hoi Allemaal,
Vandaag heb ik me aangemeld voor dit forum. Als sinds 2010 ben ik aan het pionieren met mijn Weber OTP 57. Voornamelijk indirect en roken, maar ook steaks is gewild bij ons thuis. En nagerechten zijn uiteraard ook liefst van de Q.
Vorige week maar besloten om een stapje verder te gaan en een WSM 47 gekocht. Maar even getest met een worstje, daar kan je niet veel aan verknallen. Wel gemerkt dat het op temperatuur brengen van de WSM even oefenen is :-S, maar dat als ie op temp is dit lange tijd vol houdt!
Wordt dus veel oefenen gelukkig
!
Samen met mijn vrouw en twee kinderen (jongen en meisje), genieten we dus volop van de BBQ, het wordt nu echt een hobby die steeds grotere vormen begint aan te nemen.
Op het forum hoop ik antwoorden op mijn vragen te vinden, recepten te kunnen delen, te leren van andere over alles wat met BBQ te maken heeft en mijn ervaringen te delen, zodat andere hier hetzelfde plezier aan kunnen beleven.
Gr. BARBQ
Vandaag heb ik me aangemeld voor dit forum. Als sinds 2010 ben ik aan het pionieren met mijn Weber OTP 57. Voornamelijk indirect en roken, maar ook steaks is gewild bij ons thuis. En nagerechten zijn uiteraard ook liefst van de Q.
Vorige week maar besloten om een stapje verder te gaan en een WSM 47 gekocht. Maar even getest met een worstje, daar kan je niet veel aan verknallen. Wel gemerkt dat het op temperatuur brengen van de WSM even oefenen is :-S, maar dat als ie op temp is dit lange tijd vol houdt!
Wordt dus veel oefenen gelukkig

Samen met mijn vrouw en twee kinderen (jongen en meisje), genieten we dus volop van de BBQ, het wordt nu echt een hobby die steeds grotere vormen begint aan te nemen.
Op het forum hoop ik antwoorden op mijn vragen te vinden, recepten te kunnen delen, te leren van andere over alles wat met BBQ te maken heeft en mijn ervaringen te delen, zodat andere hier hetzelfde plezier aan kunnen beleven.

Gr. BARBQ