Ben gloednieuw B-) lid maar ben al reeds reed langer bezig met BBQ. Een aantal jaar geleden heb ik een kleine green egg gekocht en vond het toch heel anders dan een BBQ. Een 15-tal jaar geleden begonnen met winter BBQ maar dan enkel als er voldoende sneeuw lag. WinterBBQ kan voor mij niet zonder de vrieskou en of sneeuw. Vind ik nog steeds de max, sneeuw, vlees en drank alles buiten natuurlijk, maar wel met het nodige vuur.
Sinds een half jaar een groot keramisch ei en een grote Oklahoma xl smoker gekocht en ben sindsdien verzot op mijn groot ei. Mijn smoker is ge?nstalleerd maar nog niet uitgeprobeerd wegens te weinig tijd :blush:
Ik heb reeds diverse soorten vlees klaargemaakt en moet toegeven, zeeeeer lekker.
Vandaag heb ik voor het eerst een tomahawk steak van 1,5 kg geprepareerd.
Ik zal op een ander deel van het forum enkele foto's posten, want ik denk dat dit hier niet kan, of ben ik mis??
Voor de rest zal ik met plezier dit forum volgen, tips stelen, maar ook eventueel tips delen, voor zover het kan natuurlijk,
marc
Sinds een half jaar een groot keramisch ei en een grote Oklahoma xl smoker gekocht en ben sindsdien verzot op mijn groot ei. Mijn smoker is ge?nstalleerd maar nog niet uitgeprobeerd wegens te weinig tijd :blush:
Ik heb reeds diverse soorten vlees klaargemaakt en moet toegeven, zeeeeer lekker.
Vandaag heb ik voor het eerst een tomahawk steak van 1,5 kg geprepareerd.
Ik zal op een ander deel van het forum enkele foto's posten, want ik denk dat dit hier niet kan, of ben ik mis??
Voor de rest zal ik met plezier dit forum volgen, tips stelen, maar ook eventueel tips delen, voor zover het kan natuurlijk,
marc