Hai, ik ben Arthur, 38 woon nabij het strand in Zuid-holland, getrouwd + 2 kids.
Al sinds kind af aan aangetrokken tot vuur en rook, en gehouden van heerlijk voedsel!
Enkele jaren geleden is mijn interesse in de barbecue aangewakkert na het mogen volgen van een workshop op de Big Green Egg. Daar toen 4 heerlijke gerechten gemaakt met diverse methoden en sindsdien een hobby kok.
Ik heb me niet alleen beperkt tot de barbecue want ook met de slowcooker en sous-vide en koksbrander kan ik ondertussen aardig uit de voeten. Echter, bereiding op vuur en rook dat is wel het gaafste
Mijn eerdere barbecue ervaringen waren op kleinere/andere barbecues, echter nu sinds een paar dagen in het bezit van een Grill Guru Large. Ondanks mijn wens om een Large BGE te hebben paste deze iets beter bij het budget
Nu is het plan om 2e kerstdag een low & slow te doen om wat pulled pork te bereiden voor de avond. Hiervoor heb ik kersen rookhout en dammers acacia gehaald bij de sligro.
Daar ik van plan nog veel te leren leek dit me het juiste moment om dan ook uit de rook te stappen en mij bekend te maken op het forum.
Bedankt dat jullie hier zijn en kijk er naar uit veel op te steken van jullie kennis.
Al sinds kind af aan aangetrokken tot vuur en rook, en gehouden van heerlijk voedsel!
Enkele jaren geleden is mijn interesse in de barbecue aangewakkert na het mogen volgen van een workshop op de Big Green Egg. Daar toen 4 heerlijke gerechten gemaakt met diverse methoden en sindsdien een hobby kok.
Ik heb me niet alleen beperkt tot de barbecue want ook met de slowcooker en sous-vide en koksbrander kan ik ondertussen aardig uit de voeten. Echter, bereiding op vuur en rook dat is wel het gaafste

Mijn eerdere barbecue ervaringen waren op kleinere/andere barbecues, echter nu sinds een paar dagen in het bezit van een Grill Guru Large. Ondanks mijn wens om een Large BGE te hebben paste deze iets beter bij het budget

Nu is het plan om 2e kerstdag een low & slow te doen om wat pulled pork te bereiden voor de avond. Hiervoor heb ik kersen rookhout en dammers acacia gehaald bij de sligro.
Daar ik van plan nog veel te leren leek dit me het juiste moment om dan ook uit de rook te stappen en mij bekend te maken op het forum.
Bedankt dat jullie hier zijn en kijk er naar uit veel op te steken van jullie kennis.