- Berichten
- 503
Ik MOEST even groot vlees grillen van de Mrs.
Tijdens de vakantie in Oostenrijk was het bij een burgertje en een biefstukje gebleven.
De lapjes bij de slagers daar bleken te vaak een onbeduidend, ehhhh.......lapje of iets.
Niet ons ding
Ik had nog wel alle mooie namen in het Duits vertaald, maar het mocht niet baten, als of ze water zagen branden
toen ik het vroeg.
"We" waren echt weer even toe aan wat lekkers van de BBQ
In alle comotie helaas maar weinig foto's gemaakt en een deel mislukt omdat het al wat donker werd....
We waren er gewoon te druk mee
;D, maar oh wat hebben we weer ouderwets lekker gegeten.
Donderdag met de ouders in totaal 1kg zalige USA sucade gegeten (in 2 stukken), met portobello's, aardappelpannetje gevulde
tomaten en een chocoladetaart.
Voor ons tegenwoordig de vertrouwde basis....hahahahaha :-D
Sucade alleen met grof zout en een beetje peper tijdens het rusten
Vrijdag een Diamandhaasje met twice baked potato's en lekker wat sla.
Haasjes even in de EVO, zout, peper, knoflook, thijm en snufje cajennepeper
Zaterdag een grote burger (2 ons) van het gehakt uit het MOINK balls recept.
Absoluut een aanrader.
Salsa er op (uiteraard zelf gemaakt tegenwoordig)
Daar mislukte me alleen de foto's dus even een archief beeld, maar hij zag er het zelfde uit.
(toch eens een betere point en shoot kopen.....grrrrr)
Als we de weermannen en vrouwen mogen geloven op de kijkbuis, zal het voorlopig wel weer even duren voordat het volgende stukje
er op gaat.....
out:
Tijdens de vakantie in Oostenrijk was het bij een burgertje en een biefstukje gebleven.
De lapjes bij de slagers daar bleken te vaak een onbeduidend, ehhhh.......lapje of iets.
Niet ons ding
Ik had nog wel alle mooie namen in het Duits vertaald, maar het mocht niet baten, als of ze water zagen branden
toen ik het vroeg.
"We" waren echt weer even toe aan wat lekkers van de BBQ
In alle comotie helaas maar weinig foto's gemaakt en een deel mislukt omdat het al wat donker werd....
We waren er gewoon te druk mee
;D, maar oh wat hebben we weer ouderwets lekker gegeten.
Donderdag met de ouders in totaal 1kg zalige USA sucade gegeten (in 2 stukken), met portobello's, aardappelpannetje gevulde
tomaten en een chocoladetaart.
Voor ons tegenwoordig de vertrouwde basis....hahahahaha :-D
Sucade alleen met grof zout en een beetje peper tijdens het rusten

Vrijdag een Diamandhaasje met twice baked potato's en lekker wat sla.
Haasjes even in de EVO, zout, peper, knoflook, thijm en snufje cajennepeper

Zaterdag een grote burger (2 ons) van het gehakt uit het MOINK balls recept.
Absoluut een aanrader.
Salsa er op (uiteraard zelf gemaakt tegenwoordig)
Daar mislukte me alleen de foto's dus even een archief beeld, maar hij zag er het zelfde uit.
(toch eens een betere point en shoot kopen.....grrrrr)

Als we de weermannen en vrouwen mogen geloven op de kijkbuis, zal het voorlopig wel weer even duren voordat het volgende stukje
er op gaat.....
