B
butcherboy
Gast
Ik zal me ook even netjes voorstellen, dus bij deze:
Ik ben erik en 26 BBQ zomers oud, op jonge leeftijd al besmet door mn met het heerlijke BBQ virus.
Ik ben al vanaf mn 16e werkzaam in de slagerij (8jaar groothandel en sinds ruim 2jaar keurslager) dus al snel moesten de standaard burgers en en worstjes plaats maken voor eigen creaties en echte stukken vlees.
ik maak tot nu toe alles klaar op een lekkere grote weber en daar komt dit jaar waarschijlijk een monolith knoei bij.
Heb me hier aangemeld omdat het me super lijkt om ervaringen te delen met elkaar.

Ik ben erik en 26 BBQ zomers oud, op jonge leeftijd al besmet door mn met het heerlijke BBQ virus.
Ik ben al vanaf mn 16e werkzaam in de slagerij (8jaar groothandel en sinds ruim 2jaar keurslager) dus al snel moesten de standaard burgers en en worstjes plaats maken voor eigen creaties en echte stukken vlees.
ik maak tot nu toe alles klaar op een lekkere grote weber en daar komt dit jaar waarschijlijk een monolith knoei bij.
Heb me hier aangemeld omdat het me super lijkt om ervaringen te delen met elkaar.
