BasBQ
Beef en Steak

Even mezelf voorstellen.

Y

Yves

Gast
Hallo bbq-liefhebbers,
Eerst en vooral bedankt om mij toe te laten op dit forum.

Mijn naam is zoals jullie kunnen lezen Yves en wij wonen in Hoboken (Antwerpen).

We zijn de trotse bezitters van een Weber Spirit premium.
We hebben deze 2 jaar geleden gekocht en al menig feestje en receptje op uitgeprobeerd.
Het ene recept al met meer succes dat het andere.  :D

Na vele huis-tuin en keuken bbq's zou ik graag een stapje verder willen gaan.
Ik ga dan ook graag lezen wat jullie recepten zijn en als jullie vragen hebben dan ga ik proberen met mijn beperkte kennis daar mee op te antwoorden.

Ik zou willen eindigen met de woorden: LET IT BURN BUT NOT TO HARD... OTHERWISE IT WILL BE BLACK.  ;)

Groetjes Yves
 
Hoi Yves, welkom bij ons! Veel inspiratie gewenst!
 
Hoi Yves, welkom bij het BBQ Genootschap
 
hoi Yves,
welkom bij dit edele genootschap
 
Hoi Yves, van harte welkom hier!!
 
Welkom.
 
Welkom Yves, veel plezier en inspiratie hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan