Afgelopen zaterdag was het een feest in de Hanos, nu wij daar als het "gewone" volk ook heen mogen. Er was veel te veel vlees om uit te zoeken wat wel en wat niet mee te nemen, gelukkig heeft het gezonde verstand gewonnen van de wil
Naast de entercote ook wat Iberico ribfingers, kippendij en een bavette meegenomen.
Gister gekozen voor de entrecote, deze lagen nog buiten de vriezer. Dit te samen met pasta, boontjes en een met knoflook, citroensap en peper aangemaakte crème fraîche was toch wel weer een mooi geheel! Dit keer eens voor gekozen om het vet eraf te snijden en deze eerst wat te smelten zodat het over het vlees kon ipv in het vuur te vallen of dit bij gedragen heeft aan het eind resultaat weet ik niet maar dit tezamen met wat fleur de sel was wel zeer smakelijk.
De volgende keer zal ik de entrecote nog wel iets dunner snijden zodat het toch wat makkelijker eet maar al met al weer tevreden met het gerechtje

Gister gekozen voor de entrecote, deze lagen nog buiten de vriezer. Dit te samen met pasta, boontjes en een met knoflook, citroensap en peper aangemaakte crème fraîche was toch wel weer een mooi geheel! Dit keer eens voor gekozen om het vet eraf te snijden en deze eerst wat te smelten zodat het over het vlees kon ipv in het vuur te vallen of dit bij gedragen heeft aan het eind resultaat weet ik niet maar dit tezamen met wat fleur de sel was wel zeer smakelijk.
De volgende keer zal ik de entrecote nog wel iets dunner snijden zodat het toch wat makkelijker eet maar al met al weer tevreden met het gerechtje
