BasBQ
Beef en Steak

Entrecote met merg en rode wijnsaus.

 
 
 

Jantjes91

Stoker
Berichten
458
Ik had in de vriezer nog een mergpijpje liggen waarvan ik vond dat het wel eens tijd werd om deze te gaan verwerken in een gerechtje. Na wat zoeken kwam ik via Youtube dit recept tegen https://www.bbqexperiencecenter.nl/recept/runder-entrecote/ Hier in de buurt zit een boerderijwinkel waar het vlees verkocht word wat afkomstig is van hun eigen Black Angus koeien, dus ook gelijk een mooi moment om dat eens te proberen.

IMG_6946.jpeg

IMG_6949.jpeg

IMG_6948.jpeg

IMG_6951.jpeg

IMG_6953.jpeg


Het was al met al een heerlijk gerechtje zo wat ik zeker vaker ga maken.
 
Leuke combo. Zo had ik het nog nooit bekeken. Ik maak geregeld de mergpijpjes als 'amuse' klaar (afgelopen zondag nog), maar lijkt me inderdaad wel lekker zo over het vlees.

Keep it in mind.
 
Leuke combo. Zo had ik het nog nooit bekeken. Ik maak geregeld de mergpijpjes als 'amuse' klaar (afgelopen zondag nog), maar lijkt me inderdaad wel lekker zo over het vlees.

Keep it in mind.
Ik heb ook al eens een bone marrow burger gemaakt, is ook heel erg lekker. Ik had de godenboter zoals jij zegt nog niet bedacht voor op een toastje of iets dergelijks, dat ga ik ook maar eens proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan