- Berichten
- 227
Lekker naar de slager en 2 x 750 gram entrecote meegenomen. Deze verdeeld over 3 mooie stukken.
En een stuk voor in de vriezer.
Smiddags olie lekker laten trekken met knoflook verse rozemarijn en verse thijm. Daarna het vlees 1,5 uur van te voren uit de koelkast en lekker royaal met zeezout en de olie insmeren
Daarna de hasselbacks ook met de olie ingesmeerd en hop op de Q bij 200 graden.
.
Ff ruitje schroeien en da. Indirect door naar 59 gr kern.
Even lekker laten rusten in een.aluminium jasje voor 15 minuutjes.
En zie daar
Hij was precies goed

En een stuk voor in de vriezer.
Smiddags olie lekker laten trekken met knoflook verse rozemarijn en verse thijm. Daarna het vlees 1,5 uur van te voren uit de koelkast en lekker royaal met zeezout en de olie insmeren

Daarna de hasselbacks ook met de olie ingesmeerd en hop op de Q bij 200 graden.

Ff ruitje schroeien en da. Indirect door naar 59 gr kern.
Even lekker laten rusten in een.aluminium jasje voor 15 minuutjes.
En zie daar


Hij was precies goed




