N
nicqui
Gast
Vandaag heerlijke entrecotes op de BBQ bereid.
Op de normale manier zoals je ze in de Franse bistro's vaak tegenkomt.
Of in mijn geval in de Franse Routiers, oftewel wegrestaurants die ik vanwege mijn beroep als chauffeur regelmatig bezoek.
Entrecote zonder poespas.
Bon app?tit!

Even het vuurtje opstoken...

Mooi vlees!

Aanzetten op de vetrand om het vet te laten smelten in de vlammen...

2 minuten per kant grillen. Eigenlijk had ik het vet nog meer vlam kunnen geven...

En de andere kant. De geur is al heerlijk...

Eigenlijk had ik hem nog wat meer rose willen hebben...
Na het grillen nog even laten rusten onder folie voor 4 minuten, kort omdat ik het niet te ver wilde laten doorgaren.
Misschien de volgende niet laten na garen onder folie?
Heeft iemand van jullie misschien een tip hiervoor?
We hebben in ieder geval genoten van dit heerlijke stuk vlees, op een simpele manier klaargemaakt.
Een echte lekkere grill smaak die ik onderweg ook zo waardeer wanneer ik dit bestel bij het avondeten.
Op de normale manier zoals je ze in de Franse bistro's vaak tegenkomt.
Of in mijn geval in de Franse Routiers, oftewel wegrestaurants die ik vanwege mijn beroep als chauffeur regelmatig bezoek.
Entrecote zonder poespas.
Bon app?tit!

Even het vuurtje opstoken...

Mooi vlees!

Aanzetten op de vetrand om het vet te laten smelten in de vlammen...

2 minuten per kant grillen. Eigenlijk had ik het vet nog meer vlam kunnen geven...

En de andere kant. De geur is al heerlijk...

Eigenlijk had ik hem nog wat meer rose willen hebben...
Na het grillen nog even laten rusten onder folie voor 4 minuten, kort omdat ik het niet te ver wilde laten doorgaren.
Misschien de volgende niet laten na garen onder folie?
Heeft iemand van jullie misschien een tip hiervoor?
We hebben in ieder geval genoten van dit heerlijke stuk vlees, op een simpele manier klaargemaakt.
Een echte lekkere grill smaak die ik onderweg ook zo waardeer wanneer ik dit bestel bij het avondeten.
