- Berichten
- 509
Mijn recept voor pindasaus. Heel eenvoudig, maar tot nu toe vind iedereen hem heerlijk.
Een paar pollepels pindakaas in een pannetje. Merk pindakaas maakt niet uit.
Een scheutje melk.
Een flinke scheut ketjap manis van een goed merk. Ik gebruik zoveel dat de saus lekker donker wordt.
Een halve tot een hele eetlepel bruine suiker, afhankelijk van je smaak.
Sambal naar smaak toevoegen.
1 theelepel knoflook poeder.
Langzaam opwarmen. Eet smakelijk.
Een paar pollepels pindakaas in een pannetje. Merk pindakaas maakt niet uit.
Een scheutje melk.
Een flinke scheut ketjap manis van een goed merk. Ik gebruik zoveel dat de saus lekker donker wordt.
Een halve tot een hele eetlepel bruine suiker, afhankelijk van je smaak.
Sambal naar smaak toevoegen.
1 theelepel knoflook poeder.
Langzaam opwarmen. Eet smakelijk.