- Berichten
- 446
Lees al enige tijd met veel plezier dit forum en nu maar eens geregistreerd..
Tom, 34j, Eindhoven.
Sinds 2j pas een bbq op kolen, met een soort GBS systeem.
Toch al wel een diversiteit aan maaltijden gemaakt, BCC, pulled pork, ribs, visjes, gerookte kip, etc. Ook in alle seizoenen
Sinds kort ook het gietijzer ontdekt, met een Petromax DO.
Met een jaloerse blik kijk ik altijd naar de Kamado?s, dus ik sluit niet uit dat deze er ooit nog eens gaat komen maar dan wil ik wel eerst overdekt kunnen q?en.
Hanos zit hier om de hoek dus dat is ook wel lekker praktisch!
Nog even bekijken hoe ik hier ook foto?s bij kan plaatsen.
Tom, 34j, Eindhoven.
Sinds 2j pas een bbq op kolen, met een soort GBS systeem.
Toch al wel een diversiteit aan maaltijden gemaakt, BCC, pulled pork, ribs, visjes, gerookte kip, etc. Ook in alle seizoenen

Sinds kort ook het gietijzer ontdekt, met een Petromax DO.
Met een jaloerse blik kijk ik altijd naar de Kamado?s, dus ik sluit niet uit dat deze er ooit nog eens gaat komen maar dan wil ik wel eerst overdekt kunnen q?en.
Hanos zit hier om de hoek dus dat is ook wel lekker praktisch!
Nog even bekijken hoe ik hier ook foto?s bij kan plaatsen.