BasBQ
Beef en Steak

En ook hier de eerste spare ribs

 

leontine

Vuurmaker
Berichten
84
Vandaag eindelijk tijd om wat vlees van beef& steak te testen. Begonnen met de ribben.

Met gekocht kruidenmix ingewreven en in de marinadeschaal van vacuvin weggezet (1 uur = te kort)
Om 3 uur indirect 1.5 uur op de Weber bij 150 graden foto's tot dus vergeten :-[
Daarna ingepakt met appelsap in folie en samen met aardappelen in de rozemarijn met olie en grill tomaten een uurtje laten garen

punuta8y.jpg


Daarna nog 3 kwartier met bbq saus met sambal honing en ketjap saus ingekwast meerdere keren

y3enuruv.jpg


Daarna courgette erbij, hamburger buns en angus rund burgers lekker vol....

gyhuvena.jpg


En tenslotte het resultaat

3ybyzeta.jpg


Heerlijk gegeten, en ook wij moeten beamen......veeeellll te weinig ribben :(

Bedankt voor alle recepten dankzij jullie waren de spareribs zalig!!!
 
dit kan alleen maar heerlijk zijn, proficiat.
Die aardappeltjes met rozemarijn is ook steeds een succes, vaak doe ik er nog wat paprikapoeder op.
 
Als je eenmaal je eigen ribs hebt geproefd weet je wat je al die tijd hebt gemist :)
 
dat is een heerlijke maaltijd geweest, en je wilt nu waarschijnlijk geen andere ribs meer
 
Nee inderdaad dacht best lekkere ribben te kennen van de Isra?li?r maar dit is veel lekkerder!! Gebruiken jullie ook wel eens lamsribben?
 
Genoeg of niet, het ziet er goed uit!
 
Mooie ribsters hoor
 
Dat is een pracht bordje!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan