- Berichten
- 80
hoi allemaal, wij zijn sinds een 1,5 jaar ook achter de "goede" manier van bbq-en, en sindsdien ook steeds enthousiaster geworden.
met als gevolg, dat de Q steeds regelmatiger in de fik gaat , met steeds vaker erg lekker en smakelijk eten ten gevolge.
We wonen aan de zeeuwse kust, en scoren dan ook regelmatig zelf lekker vers gevangen vis , mosseltjes en of een oestertje voor de bbq,
en daarnaast gaat een heerlijk stuk vlees er altijd in, en blijken ook gegrilde groenten veeeeel smaakvoller als al die doodgekookte prut.
Al met al Heeeeel vervelend allemaal
en dus des te meer reden om in de toekomst nog veel meer op de Q bezig te zijn, en dan is t gewoon super als je ervaringen kunt delen en opdoen 
ik heb hier al gelezen dat als ik ergens geen foto's van heb iets dus "not done "is , dus ik zal dan maar niks zeggen over de angus ribeye van eergisteren, maar zal jullie komende week updaten over de irish angus picanha (O'sullivan van de sligro) die voor dinsdag op het menu staat , als eerste post .
in elk geval allemaal de beste wensen , en een waanzinnig bbq jaar toegewenst
greeetzzz mike
Op aanraden van een goede vriend (Rowhald, die hier ook sinds kort op het forum zit) hier ook maar eens een kijkje genomen, en ivm iedereens enhousiasme hier , besloten me ook aan te melden.
met als gevolg, dat de Q steeds regelmatiger in de fik gaat , met steeds vaker erg lekker en smakelijk eten ten gevolge.
We wonen aan de zeeuwse kust, en scoren dan ook regelmatig zelf lekker vers gevangen vis , mosseltjes en of een oestertje voor de bbq,
en daarnaast gaat een heerlijk stuk vlees er altijd in, en blijken ook gegrilde groenten veeeeel smaakvoller als al die doodgekookte prut.
Al met al Heeeeel vervelend allemaal



ik heb hier al gelezen dat als ik ergens geen foto's van heb iets dus "not done "is , dus ik zal dan maar niks zeggen over de angus ribeye van eergisteren, maar zal jullie komende week updaten over de irish angus picanha (O'sullivan van de sligro) die voor dinsdag op het menu staat , als eerste post .
in elk geval allemaal de beste wensen , en een waanzinnig bbq jaar toegewenst

greeetzzz mike
Op aanraden van een goede vriend (Rowhald, die hier ook sinds kort op het forum zit) hier ook maar eens een kijkje genomen, en ivm iedereens enhousiasme hier , besloten me ook aan te melden.