MarcH
Kooltjesharker
- Berichten
- 184
Beste allen, ik hoop dat jullie een goede dag hebben, niet te warm en wel vrij bijvoorbeeld. Ik ben iig wel vrij en ik zit nog in de schaduw, aan de koffie want net wakker. Maar sorry, daar bel ik niet voor.
Ik ben naarstig aan het kijken voor een nieuwe elektrische vleesmolen om worsten mee te maken (heb een aparte vuller, dus extra's zijn niet nodig) en vroeg mij simpelweg af of er mensen met goede ervaringen zijn die zij kunnen delen. Ik heb nu een goedkope van de lidl, maar die had ik laatst bijna op z'n knieën (350W
) tijdens het malen van 2 kilo vlees en heb het idee dat de schijven niet goed meer zijn. Heb het hele spul voorheen ook nooit goed onderhouden, wist ik veel. was een impulsaankoop toen nog.
Ik zie er uiteraard veel online. Consumenten units die gaan van 300W tot 3000W en professionele units die 100 kilo vlees per uur weg stouwen met maar 500w. Vraag me af of iemand weet wat daar het verhaal achter is. Ik heb echt geen heavy duty ding nodig. Zolang hij maar met gemak zo'n 3 kilo vlees kan malen en nog het liefst zonder het idioot harde geluid dat mijn huidige maakt en altijd gemaakt heeft. Veel hebben maar 2 schijven erbij, maar ik wil er liever 3. Geeft meer opties.
Kortom ik hoop dat iemand hier mij wat kan aanraden. Ik kijk ondertussen lekker door. Budget dat ik er voor over heb gaat niet veel verder dan 200. Hoger lijkt mij overbodig voor mijn hobbymatige worsten op dit moment. Tenzij iets meer uitgeven bijvoorbeeld veel minder lawaai oplevert etc.
Alvast bedankt weer!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk
Ik ben naarstig aan het kijken voor een nieuwe elektrische vleesmolen om worsten mee te maken (heb een aparte vuller, dus extra's zijn niet nodig) en vroeg mij simpelweg af of er mensen met goede ervaringen zijn die zij kunnen delen. Ik heb nu een goedkope van de lidl, maar die had ik laatst bijna op z'n knieën (350W

Ik zie er uiteraard veel online. Consumenten units die gaan van 300W tot 3000W en professionele units die 100 kilo vlees per uur weg stouwen met maar 500w. Vraag me af of iemand weet wat daar het verhaal achter is. Ik heb echt geen heavy duty ding nodig. Zolang hij maar met gemak zo'n 3 kilo vlees kan malen en nog het liefst zonder het idioot harde geluid dat mijn huidige maakt en altijd gemaakt heeft. Veel hebben maar 2 schijven erbij, maar ik wil er liever 3. Geeft meer opties.
Kortom ik hoop dat iemand hier mij wat kan aanraden. Ik kijk ondertussen lekker door. Budget dat ik er voor over heb gaat niet veel verder dan 200. Hoger lijkt mij overbodig voor mijn hobbymatige worsten op dit moment. Tenzij iets meer uitgeven bijvoorbeeld veel minder lawaai oplevert etc.
Alvast bedankt weer!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk