T
Thor
Gast
Ja, het gaat gebeuren! Eindelijk...
Heb gisteravond een Procureur van 2.5kg in de rub gezet:
De rub heb ik van http://www.smoker-cooking.com/pulledpork.html :
Nu is het even wachten tot Buienrader.nl aangeeft dat ik veilig kan beginnen. De bedoeling is dat we morgen in de loop van de middag kunnen eten. Ik begin liever vroeg, want ik heb geen flauw idee hoe lang ik er over ga doen (daarom heb ik het draadje ook maar even hier gestart en nog niet in het Southern Style BBQ hoekje). Ik zal jullie op de hoogte houden ;D
Heb gisteravond een Procureur van 2.5kg in de rub gezet:

De rub heb ik van http://www.smoker-cooking.com/pulledpork.html :

Nu is het even wachten tot Buienrader.nl aangeeft dat ik veilig kan beginnen. De bedoeling is dat we morgen in de loop van de middag kunnen eten. Ik begin liever vroeg, want ik heb geen flauw idee hoe lang ik er over ga doen (daarom heb ik het draadje ook maar even hier gestart en nog niet in het Southern Style BBQ hoekje). Ik zal jullie op de hoogte houden ;D