- Berichten
- 187
Gisteren eindelijk eens voor de eerste keer pulled pork gemaakt.
Had nog een stuk liggen van 2.7kg die eraan moest geloven. Ik heb de methode van Dennis gebruikt met als enige aanpassing de injectievloeistof. Hier heb ik gekozen voor Jus met uitjes (gepikt uit het brisket recept van Dennis
). Het mengsel achteraf gezeefd om de uitjes te verwijderen.
Dit was een succes. Heerlijk van smaakt en totaal niet droog.
Totaal heeft hij er 9 uur en 45 minuten op gelegen. De kern was op dat moment 94 graden.
Had nog een stuk liggen van 2.7kg die eraan moest geloven. Ik heb de methode van Dennis gebruikt met als enige aanpassing de injectievloeistof. Hier heb ik gekozen voor Jus met uitjes (gepikt uit het brisket recept van Dennis

Dit was een succes. Heerlijk van smaakt en totaal niet droog.
Totaal heeft hij er 9 uur en 45 minuten op gelegen. De kern was op dat moment 94 graden.