Juicy Lucy
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Hallo,
Ik ben Niels, ik ben hier al even lid maar heb eigenlijk nooit wat gepost, ik heb wel in een ander BBQ forum gepost maar die bestaat niet meer?
Ik ben al bijna 20 jaar bezig met low en slow bbq, maar heb in het verleden ook worst gemaakt en sinds hier een Beimer op de hoek zit ben ik ook bezig met dry agen in tublin zakken, ik hoop dat er hier meer zijn die dat doen om ervaringen uit te kunnen wisselen.
Ik ben ooit begonnen met een zelfgemaakte smoker van een oliedrum, maar tegenwoordig gebruik ik een kleine WSM voor low en slow en een go anywhere voor grillen.
Dit was mijn smoker 1000 jaar geleden, inmiddels is ze al lang naar de eeuwige kolenvelden
Ik ben Niels, ik ben hier al even lid maar heb eigenlijk nooit wat gepost, ik heb wel in een ander BBQ forum gepost maar die bestaat niet meer?
Ik ben al bijna 20 jaar bezig met low en slow bbq, maar heb in het verleden ook worst gemaakt en sinds hier een Beimer op de hoek zit ben ik ook bezig met dry agen in tublin zakken, ik hoop dat er hier meer zijn die dat doen om ervaringen uit te kunnen wisselen.
Ik ben ooit begonnen met een zelfgemaakte smoker van een oliedrum, maar tegenwoordig gebruik ik een kleine WSM voor low en slow en een go anywhere voor grillen.
Dit was mijn smoker 1000 jaar geleden, inmiddels is ze al lang naar de eeuwige kolenvelden