BasBQ
Beef en Steak

Eindelijk een brisket op mijn kamado

 
 
 

schelm

Sprokkelaar
Berichten
27
12 uur van tevoren injectie met runderbouillon, ketjap, worcestersaus en rub en ook de brisket van buiten een rub gegeven.
d9fa2623dd017965068e7cd06e90118e.jpg


‘s Morgens om 06.30 uur begonnen op 110 graden Celsius indirect met rode wijn chunks en om 11.00 uur in bakpapier gewikkeld op een kerntemperatuur van 73 graden Celsius.
efb8c5cb3b566298cb2934c4d0819510.jpg


29ec382e1df84b3a76af47a00d0f1377.jpg



09dd3de8bee75236890bd3d836f23f48.jpg



Vervolgens tot 17.00 uur weer in de kamado op laten komen tot 90 graden Celsius en als laatste ingepakt in handdoeken laten rusten tot etenstijd.


Eindresultaat:
c511e70a88c36ecb353d317b66398080.jpg


296ce5ccc0eff6ab00862cf550b2d1c9.jpg

Was lekker - mals en een goede bark


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie reportage en gefeliciteerd met je koe. Sterker nog welkom bij de grote drie.
 
Ooooh, wil ik ook nog een keer maken, mooi hoor.
 
Ziet er goed uit! Maakt me alleen maar ongeduldiger voor vanavond :sneaky:
 
Lekker hoor, gratz met je koetje!
 
Mooi hoor top gedaan staat bij mij ook nog op het verlanglijstje en gefeliciteerd met je koe sticker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooie bark inderdaad. Ziet er goed uit hoor.
Gefeliciteerd met je koe en welkom bij de grote drie
 
goed bezig geweest
gefeliciteerd met je sticker
 
Terug
Bovenaan Onderaan