- Berichten
- 27
12 uur van tevoren injectie met runderbouillon, ketjap, worcestersaus en rub en ook de brisket van buiten een rub gegeven.
‘s Morgens om 06.30 uur begonnen op 110 graden Celsius indirect met rode wijn chunks en om 11.00 uur in bakpapier gewikkeld op een kerntemperatuur van 73 graden Celsius.
Vervolgens tot 17.00 uur weer in de kamado op laten komen tot 90 graden Celsius en als laatste ingepakt in handdoeken laten rusten tot etenstijd.
Eindresultaat:
Was lekker - mals en een goede bark
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

‘s Morgens om 06.30 uur begonnen op 110 graden Celsius indirect met rode wijn chunks en om 11.00 uur in bakpapier gewikkeld op een kerntemperatuur van 73 graden Celsius.



Vervolgens tot 17.00 uur weer in de kamado op laten komen tot 90 graden Celsius en als laatste ingepakt in handdoeken laten rusten tot etenstijd.
Eindresultaat:


Was lekker - mals en een goede bark
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk