Ter voorbereiding op 4 juli, dan moeten er 20 ribs gebakken worden. Gisteren Smoker XL gekocht en in elkaar gezet. Vandaag eens proberen hoe hij werkt. Ik had nog 4 ribs van Beef & Steak liggen. Daar een all purpose rub overheen.
Mijn nieuwe aanwinst:
De ribs:
En de start:
En we zijn op weg:
Zie toch nog veel "lekkages" rond de rand van de ring. En hoe doen jullie dat met de kabels van de sondes?
Beetje lekkage aan voor en achterkant
11:15u aardig op weg. Temperatuur controle vind ik toch stuk lastiger dan bij mijn Egg. Misschien verdeel ik de kolen niet goed?
Na 2,5 uur:
Nog twee uurtjes in de aluminium folie.
Wilde ze na een uur aluminium folie (ipv 2u) nog even op grill leggen, maar ze vielen al uit elkaar.
Mijn nieuwe aanwinst:

De ribs:

En de start:

En we zijn op weg:


Zie toch nog veel "lekkages" rond de rand van de ring. En hoe doen jullie dat met de kabels van de sondes?

Beetje lekkage aan voor en achterkant

11:15u aardig op weg. Temperatuur controle vind ik toch stuk lastiger dan bij mijn Egg. Misschien verdeel ik de kolen niet goed?

Na 2,5 uur:

Nog twee uurtjes in de aluminium folie.


Wilde ze na een uur aluminium folie (ipv 2u) nog even op grill leggen, maar ze vielen al uit elkaar.

