- Berichten
- 661
Vandaag was het dus zover, mijn eerste solo bbq-project.
De foto's zijn niet super, maar kan niet goed met Piet zijn camera overweg.
Zal voor de volgende keer mijn eigen kleine cameraatje weer opzoeken.
Maar afijn.......
Men neme 1 kilo rundergehakt, peper, zout en het geheime ingredient steakkruiden.
Hussel het door elkaar en maar er 6 mooie ronde hamburgers van.
Leg ze netjes op de knoei neer en wacht even af.
Draai ze om en wat zie je dan????????
Yeah, echte grillmarks.
En dan natuurlijk het uiteindelijke totaalplaatje met broodje, kaas, spek, ui, en augurk. En saus uiteraard.
Ben zelf wel tevreden over het resultaat, al was het wel erg veel.
Piet was geloof ik ook wel tevreden over het resultaat.
En Ian...... Die was onder de indruk van mij 8).
En die heeft ook als enige 2 volledige broodjes hamburger weg weten te werken.
Is het voor herhaling vatbaar?
Denk het wel, maar wanneer dat weet ik nog niet.
De foto's zijn niet super, maar kan niet goed met Piet zijn camera overweg.
Zal voor de volgende keer mijn eigen kleine cameraatje weer opzoeken.
Maar afijn.......
Men neme 1 kilo rundergehakt, peper, zout en het geheime ingredient steakkruiden.
Hussel het door elkaar en maar er 6 mooie ronde hamburgers van.
Leg ze netjes op de knoei neer en wacht even af.
Draai ze om en wat zie je dan????????
Yeah, echte grillmarks.
En dan natuurlijk het uiteindelijke totaalplaatje met broodje, kaas, spek, ui, en augurk. En saus uiteraard.
Ben zelf wel tevreden over het resultaat, al was het wel erg veel.
Piet was geloof ik ook wel tevreden over het resultaat.
En Ian...... Die was onder de indruk van mij 8).
En die heeft ook als enige 2 volledige broodjes hamburger weg weten te werken.
Is het voor herhaling vatbaar?
Denk het wel, maar wanneer dat weet ik nog niet.