Vorige week een nieuwe WSM gekocht en vandaag was het tijd om hem te gebruiken.
Ik had nog oerhammetjes liggen, deze in de rub gezet en de WSM op temperatuur gebracht.
De oerhammetjes hebbe 3 uur op een constante temperatuur van 110 graden gelegen. Vervolgens drie kwartier ingepakt met boter, suiker, honing en een druppel bourbon. En daarna nog drie kwartier met een sausje
Een uur voor tijd de paprika's erbij, met roomkaas en wat bacon eromheen. En een beetje All-Purpose rub.
Ondertussen nog even een coleslaw gemaakt.
WSM blijft heerlijk op temperatuur, wat een relaxte middag
Ooja het eindresultaat mocht er zijn:
Hammetjes waren goed van smaak, een ook de paprika's waren voor herhaling vatbaar.
WSM weer ingepakt en hooplijk tot snel !
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk

Ik had nog oerhammetjes liggen, deze in de rub gezet en de WSM op temperatuur gebracht.


De oerhammetjes hebbe 3 uur op een constante temperatuur van 110 graden gelegen. Vervolgens drie kwartier ingepakt met boter, suiker, honing en een druppel bourbon. En daarna nog drie kwartier met een sausje



Een uur voor tijd de paprika's erbij, met roomkaas en wat bacon eromheen. En een beetje All-Purpose rub.


Ondertussen nog even een coleslaw gemaakt.
WSM blijft heerlijk op temperatuur, wat een relaxte middag

Ooja het eindresultaat mocht er zijn:
Hammetjes waren goed van smaak, een ook de paprika's waren voor herhaling vatbaar.

WSM weer ingepakt en hooplijk tot snel !

Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk