R
Ruud1981
Gast
Beste leden,
Op druilerige zaterdag (onder veranda
) een eerste sessie baby-back ribs klaargemaakt.
Dit met dank aan alle informatie die op dit forum te vinden is (Noskos saus, 3-2-1 etc...)
Hieronder volgt een korte reportage van de ribs
Baby back ribs gekocht per 10 kg bij B&S. Veel vlees aan =D>
In de rub (Kansas City Style) voor 24 uur...
Kamado aangestoken met apple wood chips voor de rook
Na 1,5 uur ff checken...
Intussen Noskos 'Sweet and Smokey BBQ saus' gemaakt (thnx voor recept)
Als test de saus 10 minuten voor serveren op 1 rack aangebracht (voorste rack).
Echt heerlijk van-t-bot-af-vallende ribs geworden!
[size=8pt]Rook-ring: CHECK!
Verdict: Met mopping-saus waren t lekkerst! Voor de volgende keer
[/size]
Bedankt voor 't checken van de foto's!
Groet, Ruud
Op druilerige zaterdag (onder veranda

Dit met dank aan alle informatie die op dit forum te vinden is (Noskos saus, 3-2-1 etc...)
Hieronder volgt een korte reportage van de ribs

Baby back ribs gekocht per 10 kg bij B&S. Veel vlees aan =D>

In de rub (Kansas City Style) voor 24 uur...

Kamado aangestoken met apple wood chips voor de rook

Na 1,5 uur ff checken...

Intussen Noskos 'Sweet and Smokey BBQ saus' gemaakt (thnx voor recept)

Als test de saus 10 minuten voor serveren op 1 rack aangebracht (voorste rack).

Echt heerlijk van-t-bot-af-vallende ribs geworden!

[size=8pt]Rook-ring: CHECK!
Verdict: Met mopping-saus waren t lekkerst! Voor de volgende keer

[/size]
Bedankt voor 't checken van de foto's!
Groet, Ruud