BasBQ
Beef en Steak

Eerste sessie Black Bastard: Ribben!

R

Ruud1981

Gast
Beste leden,

Op druilerige zaterdag (onder veranda  ;)) een eerste sessie baby-back ribs klaargemaakt.
Dit met dank aan alle informatie die op dit forum te vinden is (Noskos saus, 3-2-1 etc...)

Hieronder volgt een korte reportage van de ribs

NDTFHZ.jpg


Baby back ribs gekocht per 10 kg bij B&S. Veel vlees aan  =D>


bxcKy0.jpg


In de rub (Kansas City Style) voor 24 uur...

zvSt40.jpg


Kamado aangestoken met apple wood chips voor de rook

SRV4zI.jpg


Na 1,5 uur ff checken...

NyZBKU.jpg


Intussen Noskos 'Sweet and Smokey BBQ saus' gemaakt (thnx voor recept)

WM5gsu.jpg


Als test de saus 10 minuten voor serveren op 1 rack aangebracht (voorste rack).

yJ99Es.jpg


Echt heerlijk van-t-bot-af-vallende ribs geworden!

N3twHG.jpg


[size=8pt]Rook-ring: CHECK!


Verdict: Met mopping-saus waren t lekkerst! Voor de volgende keer  ;)
[/size]

Bedankt voor 't checken van de foto's!
Groet, Ruud
 
Nice! Inderdaad veel vlees, lekker hoor!
 
Leuk he zo'n Kamado vies maken :)
 
die zien er prima uit, had ze wel even voor je willen proeven hoor of ze echt goed waren  :)
 
Heerlijke ribs, en idd lekker stoken met die black Bastard
 
Ben trots op je!! Heerlijke ribbels!!
 
Mooie eerste run... volgende keer lekker alles in tjetten met saus! ;-)
 
lekkerrrrrrrrrrrrr :D
 
Ziet er goed uit, altijd lekker die Ribbels en nu maar snel die Black Basterd vies maken, ziet er veel te schoon uit  :p
 
Lekker Ruud.... Ziet er goed uit.
Ik had afgelopen vrijdag 8 van de 10 kg ribs van B&S.
Idd heerlijk en veel vlees. :)
 
Lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan