- Berichten
- 340
Vorige weekend deze ribs al gemaakt maar wilde toch ff de foto's delen hier.
Het weer was niet echt best, maar onder een prieel is het altijd goed bbq-en.
Heb de ribs low&slow op +/- 120 graden gehouden voor een uurtje of 5.
Om het half uur sprayen met appelsap en elk uur moppen met bbq-saus.
Eerste twee uurtjes appel-rookchips erop gedaan, wilde niet een te sterke rooksmaak.
De ribs in een lekkere rub gezet. De rub volgens een recept van de bbqpitboys gevolgd.
Daarbij een bbq mop en dip saus gemaakt. Tomatenketchupbased, met basterdsuiker, worcester, appelazijn, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper..
Geen probleem om de temp goed te houden ..
Elk uurtje ff moppen ..
Na 3 uurtjes zag ie er zo uit
In de tussentijd ff coleslaw gemaakt en wedges gebakken..
Happen maar !!
Ze waren echt yummy, niet te rokerig en lekker zoet/pittig van de rub en saus..

Het weer was niet echt best, maar onder een prieel is het altijd goed bbq-en.
Heb de ribs low&slow op +/- 120 graden gehouden voor een uurtje of 5.
Om het half uur sprayen met appelsap en elk uur moppen met bbq-saus.
Eerste twee uurtjes appel-rookchips erop gedaan, wilde niet een te sterke rooksmaak.

De ribs in een lekkere rub gezet. De rub volgens een recept van de bbqpitboys gevolgd.

Daarbij een bbq mop en dip saus gemaakt. Tomatenketchupbased, met basterdsuiker, worcester, appelazijn, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper..

Geen probleem om de temp goed te houden ..

Elk uurtje ff moppen ..

Na 3 uurtjes zag ie er zo uit

In de tussentijd ff coleslaw gemaakt en wedges gebakken..

Happen maar !!
Ze waren echt yummy, niet te rokerig en lekker zoet/pittig van de rub en saus..

