- Berichten
- 409
Vrijdag bij de Sligro een paar mooie ribbels gehaald van 1,4 kg.
Zaterdag vlies eraf en in de rub, rub was de Noskos versie.
Daarna lekker ingepakt en terug in de koeler.
Zondagochtend twaalf uur de Q in gereedheid gebracht.
12 cocos briketten in de starter en een goede laag in de Q. Eveens de eerste keer Minion-methode.
Ribs ontdaan van hun folietje, half uurtje wennen aan de temperatuur. Toen zagen ze er zo uit:
en toen rap op de Q voor een 3-1-1 sessie.
Na drie uurtjes eraf
en inpakken met een lepel appelsap
Daarna het uitpakfeest en weer even "aansterken"
Na een half uurtje ingesmeerd met Blues Hog bbq saus en op voor het laatste half uurtje. De friteuse aan, voor de frietjes, konijnevoer in gereedheid brengen voor de vitamientjes en toen...
Aan tafel
En smullen maar
Conclusie:
Helemaal top! Daaag restaurant-ribs!
Vrouwlief ook erg tevreden; "leuk om op je verjaardag te doen". Ik: "sorry schat geen plek naast de pinwheels en MOINKS, of gaan we voor een WSM, naast de gwenste WGA..." We zullen zien...
Dank voor kijken
Zaterdag vlies eraf en in de rub, rub was de Noskos versie.


Daarna lekker ingepakt en terug in de koeler.

Zondagochtend twaalf uur de Q in gereedheid gebracht.
12 cocos briketten in de starter en een goede laag in de Q. Eveens de eerste keer Minion-methode.
Ribs ontdaan van hun folietje, half uurtje wennen aan de temperatuur. Toen zagen ze er zo uit:

en toen rap op de Q voor een 3-1-1 sessie.

Na drie uurtjes eraf

en inpakken met een lepel appelsap
Daarna het uitpakfeest en weer even "aansterken"

Na een half uurtje ingesmeerd met Blues Hog bbq saus en op voor het laatste half uurtje. De friteuse aan, voor de frietjes, konijnevoer in gereedheid brengen voor de vitamientjes en toen...
Aan tafel

En smullen maar

Conclusie:
Helemaal top! Daaag restaurant-ribs!
Vrouwlief ook erg tevreden; "leuk om op je verjaardag te doen". Ik: "sorry schat geen plek naast de pinwheels en MOINKS, of gaan we voor een WSM, naast de gwenste WGA..." We zullen zien...
Dank voor kijken