P
panthers64
Gast
Ik dacht, laat ik ook maar mijn allereerste pulled pork delen.
Eerste keer dat ik zoveel tijd in een BBQ project heb gestoken.
Voor de eerste keer simpel gehouden.
Simpel gehouden, ge?njecteerd met appelsap en een basic pork rub gebruikt.
Briketten op temperatuur (110 C) en de eerste 5 uur lekker laten gaan, na +/- 5 uur had ik hem ingepakt in folie
Uiteindelijk na 11 uur is dit het resultaat
Op een broodje met wat Coleslaw en genieten. Zo voor de eerste keer vond ik en de rest van de familie het erg geslaagd.
Eerste keer dat ik zoveel tijd in een BBQ project heb gestoken.
Voor de eerste keer simpel gehouden.
Simpel gehouden, ge?njecteerd met appelsap en een basic pork rub gebruikt.

Briketten op temperatuur (110 C) en de eerste 5 uur lekker laten gaan, na +/- 5 uur had ik hem ingepakt in folie

Uiteindelijk na 11 uur is dit het resultaat


Op een broodje met wat Coleslaw en genieten. Zo voor de eerste keer vond ik en de rest van de familie het erg geslaagd.
