- Berichten
 - 217
 
Hi,
Gisteren mijn eerste pulled pork gemaakt, bij mijn fav slager in vreeswijk een mooi stuk vlees besteld
		
		
	
	
		
	
		
	
De rub is op basis van Ique, wat heter gemaakt met Bhut Jolokia Ghost Peppers,
		
	
Ingepakt en lekker een uurtje of 8 rusten voor hij mag.
		
	
		
	
		
	
		
	
Ribbeltjes er bij.
		
	
Inpakken en op naar de 88 graden.
		
	
		
	
PP was prima, had iets hoger op smaak gemogen, hoewel de gasten het zo prima vonden. Wat opgegeten op een Tortilla, vergeten om foto's te nemen.
Hoop dat het goed genoeg is voor de knor.
	
		
			
		
		
	
				
			Gisteren mijn eerste pulled pork gemaakt, bij mijn fav slager in vreeswijk een mooi stuk vlees besteld
	
	De rub is op basis van Ique, wat heter gemaakt met Bhut Jolokia Ghost Peppers,
	Ingepakt en lekker een uurtje of 8 rusten voor hij mag.
	
	
	
	Ribbeltjes er bij.
	Inpakken en op naar de 88 graden.
	
	PP was prima, had iets hoger op smaak gemogen, hoewel de gasten het zo prima vonden. Wat opgegeten op een Tortilla, vergeten om foto's te nemen.
Hoop dat het goed genoeg is voor de knor.