BasBQ
Beef en Steak

Eerste Pulled Pork

 
 

Cofok

Sprokkelaar
Berichten
36
Pulled pork via de Noskos methode.

Geïnjecteerd met Worcester saus, appelazijn, honing, appelsap, uienpoeder en zout

Aangezien ik de Easterwood spareribs tot een kunst heb verweven, gebruik ik deze rub en glace.

Ik ben er heel de dag zoet mee geweest tot ieders tevredenheid hier in huis.
7cb9d40a38ed1fac61306d49a1739f87.jpg
6172da61f8673a6b49256fa8b3a72cd8.jpg
d0fe2bb82ffb54c35f72cda327d8cac7.jpg
1fd914fb59e3047a15fcf3c87fd0b18b.jpg
dd2410ec2ebdd34539aa1b203a500286.jpg
856c0e6b66972d4ccacd88e3eafc26bd.jpg
8d25a61fa7388de95bfd99f23c298212.jpg
1567ae170c785b1b6384b03f0edd4193.jpg
9d3f084f6425458cf5124976fd8afa31.jpg


Verstuurd vanaf mijn FIG-LX1 met Tapatalk
 
Dat moet een feestje zijn geweest. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie uitgebreide rapportage. Lekker gewerkt, lekker weertje en een lekker eindresultaat. Heerlijk.
Grqcias met de welverdiende sticker.
 
Ziet er prima uit. Ik heb er nu 1 op liggen. Hoop op hetzelfde resultaat.
 
Lekker dagje bezig geweest en het vult de Q mooi
Zal gesmaakt hebben
 
Gefeliciteerd met je knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan