- Berichten
- 33
Het was tijd voor mijn tweede low&slow sessie, deze keer pulled pork. Moest er nu van komen na vele foto's en YT video's gezien te hebben.
Bij de slager een stuk Heyde Hoeve procureur gehaald. Eigen rub, bbq saus en coleslaw gemaakt (alle drie uit Smokey Goodness), marinade voor injecteren van Noskos en de bereiding van wedstrijd PP van Noskos gevolgd. Mooie gelegenheid om mijn nieuwe iGrill2 uit te proberen!
Eindresultaat YUMMY! Dit gaan we zeker vaker doen
oh, temperatuur schommelde wel wat gedurende de dag. Redelijk tussen de 110 en 120 kunnen houden.
De pp heeft er dik 8 uur op gelegen.
Bij de slager een stuk Heyde Hoeve procureur gehaald. Eigen rub, bbq saus en coleslaw gemaakt (alle drie uit Smokey Goodness), marinade voor injecteren van Noskos en de bereiding van wedstrijd PP van Noskos gevolgd. Mooie gelegenheid om mijn nieuwe iGrill2 uit te proberen!
Eindresultaat YUMMY! Dit gaan we zeker vaker doen

oh, temperatuur schommelde wel wat gedurende de dag. Redelijk tussen de 110 en 120 kunnen houden.
De pp heeft er dik 8 uur op gelegen.