- Berichten
- 110
Hallo allemaal,
Tijdje geleden alweer dat ik de pp heb gemaakt,druk geweest met van alles en nog wat
en proberen uit te zoeken hoe ik fotos plaats.
Is mn eerste post,dus als t fout gaat excuses.
1 kilo varkensprocureur gehaald bij de slager
Simpele Rubb gemaakt,Mix voor varkensvlees van verstegen aangevuld met Texas bbq rub
En we kunnen beginnen
Het resultaat na een paar uur(ik had ook nog ergens een grafiekje bijgehouden,deze helaas kwijt geraakt)
Na de glaze
Van de bbq gehaald en laten rusten
Pullen maar
Eindresultaat
Iets te laat begonnen denk ik,want de bedoeling was om rond 6 uur te gaan eten maar het is half 10 geworden haha
Vlees was echt lekker alleen iets teveel chili aanwezig. lekkere rooksmaak ook!
Tijdje geleden alweer dat ik de pp heb gemaakt,druk geweest met van alles en nog wat
en proberen uit te zoeken hoe ik fotos plaats.
Is mn eerste post,dus als t fout gaat excuses.
1 kilo varkensprocureur gehaald bij de slager
Simpele Rubb gemaakt,Mix voor varkensvlees van verstegen aangevuld met Texas bbq rub
En we kunnen beginnen
Het resultaat na een paar uur(ik had ook nog ergens een grafiekje bijgehouden,deze helaas kwijt geraakt)
Na de glaze
Van de bbq gehaald en laten rusten
Pullen maar
Eindresultaat
Iets te laat begonnen denk ik,want de bedoeling was om rond 6 uur te gaan eten maar het is half 10 geworden haha
Vlees was echt lekker alleen iets teveel chili aanwezig. lekkere rooksmaak ook!