- Berichten
- 405
Goedemiddag,
Vandaag was het eindelijk zo ver, na al een aantal PP te hebben gemaakt van de OTP57 was vandaag de WSM aan de beurt. NA vorige sessie waar is hem voor het eerst gebruikt heb om ribs te maken was vandaag dus de PP aan de beurt.
Gistermiddag begonnen met de voorbereidingen;
Geinjecteerd met het recept van NOSKOS wedstrijd PP met nog een kleine toevoeging van 1 tsp rub erdoor heen;
Daarna de rub erop en ingepakt, in de koelkast tot morgen ochtend;
Zondag ochtend, de WSM staat aan volgens de minion methode met peren rook hout, chunks;
En erop voor een lange sessie wachten;
Zo tijd voor een pilsie en wat tuin onderhoud en na een hele tijd wachten in het toch wel aangename zonnetje als verrassing eindelijk klaar om in gepakt te worden;
En na nog een anderhalf uur eindelijk de 88 graden aan getikt, tijd om opnieuw in te pakken en het vocht te bewaren;
En na een uurtje te hebben gerust eindelijk uit elkaar trekken en eten maar!!
Heerlijk op een vers stokbroodje met Colwslaw en BBQ saus, de hickory en Brown Sugar van SBR;
Bedankt voor het kijken en laat maar weten wat jullie er van vinden!!
Vandaag was het eindelijk zo ver, na al een aantal PP te hebben gemaakt van de OTP57 was vandaag de WSM aan de beurt. NA vorige sessie waar is hem voor het eerst gebruikt heb om ribs te maken was vandaag dus de PP aan de beurt.
Gistermiddag begonnen met de voorbereidingen;

Geinjecteerd met het recept van NOSKOS wedstrijd PP met nog een kleine toevoeging van 1 tsp rub erdoor heen;

Daarna de rub erop en ingepakt, in de koelkast tot morgen ochtend;

Zondag ochtend, de WSM staat aan volgens de minion methode met peren rook hout, chunks;

En erop voor een lange sessie wachten;

Zo tijd voor een pilsie en wat tuin onderhoud en na een hele tijd wachten in het toch wel aangename zonnetje als verrassing eindelijk klaar om in gepakt te worden;

En na nog een anderhalf uur eindelijk de 88 graden aan getikt, tijd om opnieuw in te pakken en het vocht te bewaren;

En na een uurtje te hebben gerust eindelijk uit elkaar trekken en eten maar!!


Heerlijk op een vers stokbroodje met Colwslaw en BBQ saus, de hickory en Brown Sugar van SBR;

Bedankt voor het kijken en laat maar weten wat jullie er van vinden!!