- Berichten
- 21
zo was de dag. 07.00 uur Procureur van 2,7 Kg op de UDS. Bij een temp van 90 UDS en 6 kerntemperatuur van het varkentje. Blokjes eigen appelhout in het kolenmandje en laat maar gaan. Temperatuur geregeld met de kogelkranen.
Na 8 uur roken en low en slow op en rond 110, de procureur ingepakt en verder laten garen tot 17.00 uur en 88 graden. Lekker!

ingepakt in een eenvoudige rub

kolenmand gevuld met cocosbriketten en appelhout

ik gebruik een heat deflecter (zonder vocht) van een oude wokpan die in het Weber rooster past. Temeperatuur met een dubbele probe zodat vlees en ton samen af te lezen zijn.

nagaren voor een uurtje..

en pullen / snijden maar. vlees was toen nog 80 graden.

Na 8 uur roken en low en slow op en rond 110, de procureur ingepakt en verder laten garen tot 17.00 uur en 88 graden. Lekker!

ingepakt in een eenvoudige rub

kolenmand gevuld met cocosbriketten en appelhout

ik gebruik een heat deflecter (zonder vocht) van een oude wokpan die in het Weber rooster past. Temeperatuur met een dubbele probe zodat vlees en ton samen af te lezen zijn.

nagaren voor een uurtje..

en pullen / snijden maar. vlees was toen nog 80 graden.
