Beef en Steak

Eerste PP

hoeveel briketten had je in je starter gedaan?
Je hebt maar een stuk of 6 hete nodig
 
Ezechiel zei:
Bidle zei:
Succes met de run!

Zou er zelf bij een eerste keer altijd bij blijven. Waarom onnodig risico nemen?

heb kookles in de voormiddag  :blush:

Geweldig, in de voormiddag kookles terwijl je zelf een PP op de bbq hebt liggen
=))
 
Al je andere schuiven onder dicht en boven 1/3de open?
 
hevazuzu.jpg


Na bijna 3 u is de kern al 62 graden
 
Je loopt 24 uur voor op mijn eerste PP!
 
Vervolgens ging het snel 2u met de glaze, vervolgens inpakken en een half uurtje later waren we al aan 88 graden.

Vervolgens opnieuw in alufolie en uur laten rusten.

henymuda.jpg


Klaar om gepulled te worden .

Zo zag hij er uit gepulled.
a7ymepu5.jpg


Afgewerkt met endsaus.

2ubuheta.jpg


En smullen maar.

Eerste indruk: toch een beetje droog, met de endsaus kun je dat wel verdoezelen. Volgende run temp beter controleren.


Bedankt voor het kijken!!
 
Ziet er goed uit! Lekkah!

Gefeliciteerd met je knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan