- Berichten
- 227
Zo ook eidelijk mij eens wagen aan een pulled pork.
Een lekker stukje procureur van 2100 gram.
Deze lekker in de rub gezet.
Ff inpakken en injecteren.
Zo na een nachtje in de koeling te hebben gelegen lekker op de bbq.
En omdat ik geen vroege vogel ben lekker om 10.00 uur de bbq aan gestoken.
Mooie snake met wat appel en beukenhout.
Waterbakjes gevuld en gaan.
Na een uurtje of 4.5 bij 70 graden lekker ingepakt
.
Toen lekker door naar 90 graden.
.
Nog 45 minuutjes in een handoek verpakt.
En toen lekker pullen.
.
Toen nog even het opgevangen vocht erdoor geroerd.
K zeg was zeer goed geslaagd.
En klaar om 18:30 met zelf 45 minuutjes rusten erbij. .
Was ook zeer verrast dat t zo kort duurde
Een lekker stukje procureur van 2100 gram.

Deze lekker in de rub gezet.

Ff inpakken en injecteren.

Zo na een nachtje in de koeling te hebben gelegen lekker op de bbq.
En omdat ik geen vroege vogel ben lekker om 10.00 uur de bbq aan gestoken.
Mooie snake met wat appel en beukenhout.

Waterbakjes gevuld en gaan.


Na een uurtje of 4.5 bij 70 graden lekker ingepakt

Toen lekker door naar 90 graden.

Nog 45 minuutjes in een handoek verpakt.

En toen lekker pullen.


Toen nog even het opgevangen vocht erdoor geroerd.

K zeg was zeer goed geslaagd.
En klaar om 18:30 met zelf 45 minuutjes rusten erbij. .
Was ook zeer verrast dat t zo kort duurde