Het weekend maar eens aangenomen om pullen pork te maken. Wist niet wat ik er van moest verwachten en hoe het zou lopen maar al met al dik tevreden.ik heb het wedstrijd recept gebruikt van noskos zonder de marinade injectie. Zaterdag avond al begonnen met de procureur in de rub te zetten.
.
De volgende ochtend de uds aangeslingerd en om half 10 ging het vlees erop.(half uur later dan gepland)
net voor de 5 uur om waren de temperatuur van 74 graden bereikt en de glaze er overheen. Uiteindelijk rond half 6 in de middag netjes ingepakt en wachten tot de 88 graden bereikt was. Dit heeft tot 21:45 geduurd. Mijn geduld werd op de proef gesteld. Ondanks dat het zo lang duurde een heerlijk smakende makkelijk te pullen procureur van de uds.
. Natuurlijk even geproefd en het smaakte naar meer. Omdat het gisteren al laat was vandaag lekker wat meegenomen naar het werk voor op de boterham. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

De volgende ochtend de uds aangeslingerd en om half 10 ging het vlees erop.(half uur later dan gepland)


